6.5.2019

Info

Toiminnallisen harjoittelun kaksipäiväinen parikilpailu, joka käydään 11-12.6.2022 Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa, yleisurheilukentällä.

KILPAILUSARJAT
Yleinen Miehet (mies + mies)
Yleinen Naiset (nainen + nainen)
Masters Naiset (35+, 40+)
Masters Miehet (35+, 40+)

Hinta: 120€/pari

Kisoissa on jätetty haastavimmat CrossFit liikkeet pois, joten tästä syystä kisoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: muscleup ja käsilläkävely.

Yleisiin sarjoihin ei järjestetä karsintoja, vaan kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan. Ilmoittautumislinkki julkaistaan tälle sivulle. Kilpailu sopii harrastajalle kuin myös jo lajissa kilpailleelle. Masters Battlesta lisää tietoa Masters Battle välilehdeltä.I


AIKATAULU

Päivitetään myöhemmin.


YLEISÖ

SAAPUMINEN JA ESTEETTÖMYYS

Myyrmäen urheilupuisto (Myyrmäen urheilukenttä) sijaitsee osoitteessa Raappavuorentie 10. Urheilukenttä sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Myyrmäen keskustaa. Paikan päälle pääsee junalla (1,1km Myyrmäen asema) tai bussilla suoraan kentän eteen. Urheilupuiston alue on esteetön ja alueelta löytyy myös inva-wc. Inva-wc tiloihin olemme järjestäneet myös vaipanvaihtopisteen. Alue on esteetön.

PARKEERAAMINEN

Urheilukentän läheisyydessä on runsaasti kiekollisia parkkipaikkoja.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueelta löytyy monipuolisesti lämminruokavalikoimaa jokaiseen makuun. Alueella on myös kahvio. Ei anniskelua.

LIPPUJEN OSTAMINEN

Katsojaliput ovat myynnissä nettisivuillamme Liveton lippukaupassa. Lippuja myydään vain Liveton kautta välttääksemme jonotustilanteita. Otathan lippusi valmiiksi esille lipunmyynnissä, jotta jonotus kulkee nopeasti.

KORONA

Seuraamme aktiivisesti AVI:n määräyksiä ja toimimme tilanteen vaatimalla tavalla. Summer Battle on ulkoilmatapahtuma isolla urheilukentällä, jossa on mahdollisuus pitää turvavälit. Panostamme siivoukseen desinfioimalla usein käytetyt pinnat, kuten ovenkahvat wc- ja pukuhuonetiloissa. Tarjoamme myös käsien desinfiointimahdollisuutta. 

Haluamme muistuttaa, että jos sinulla on minkäänlaisia koronaan viittaavia oireita, ei tapahtumaan saa tulla.

MUUTA

Eläimet eivät pääse urheilukentälle. Lapset ovat erittäin tervetulleet tapahtumaamme ja alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi aikuisen seurassa (kts. kohta aktiviteetit).T

  • AKTIVITEETIT
    (sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan!)
  • Omatoimi treenialue, sis. vapaita painoja ja ergolaitteita
  • Näytteilleasettajien yleisöhaasteita
  • Pomppulinna, korkeushyppy ja airtrack lapsille. HUOM! Vanhemman tulee valvoa lasta, tämä ei ole lapsiparkki.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.