6.5.2019

Info

Toiminnallisen harjoittelun pari- ja yksilökilpailu, joka käydään 7.-9.6.2024 Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa, yleisurheilukentällä.

Ilmoittautuminen kilpailuun:
Ilmoittautuminen on nyt auki Reppi.fi:ssä! Ilmoittautuminen vaatii tunnuksen tekemistä reppi.fi palveluun.
Huomaathan, että vain toinen parista tekee ilmoittautumisen.

Urheilijat kilpailee Summer Battle 2024 – kilpailussa omalla vastuulla. Kisajärjestäjä ei korvaa mitään vammoja, joita urheilijoille mahdollisesti saattaa aiheutua kilpailun aikana. Emme myöskään palauta kilpailumaksuja mistään syystä (poislukien kilpailun peruuntuminen järjestäjien taholta). Kisaajat voivat etsiä itselleen uuden parin kisaa varten tai myydä oman paikkansa eteenpäin. Tästä tulee informoida kisan järjestäjiä jotta vaihto saadaan tehtyä.

Kisalipun myyminen eteenpäin:
Kisalipun myyminen tapahtuu ostajan ja myyjän välillä. Myyjä ilmoittaa uusien kilpailijoiden nimet ja sähköpostin kisan järjestäjille. Ostajat saavat virallisen ilmoittautumisen päätyttyä (7.4. jälkeen) linkin, jolla pääsee ilmoittautumaan kisaan mukaan. Tässä vaiheessa paikan myynyt pari poistetaan listoilta.

PARIKILPAILU 7.-8.6.2024

KILPAILUSARJAT JA OSALLISTUMISMAKSUT:
Osallistumismaksu kaikkiin parikilpailun sarjoihin on 190 €/pari. (+2e palvelumaksu)

Elite Naiset (nainen + nainen)
Elite Miehet (mies + mies)
Yleinen Miehet (mies + mies)
Yleinen Naiset (nainen + nainen)
Masters Naiset 35+ (nainen + nainen)
Masters Miehet 35+ (mies+mies)
Masters Naiset 40+ (nainen + nainen)
Masters Miehet 40+ (mies + mies)

Elite sarja:

Tämä sarja on tarkoitettu niille urheilijoille, jotka taitavat toiminnallisen urheilun vaikeammatkin liikkeet, kuten muscle up -liikkeen sekä käsilläkävelyn. Sarjaan ei ole karsintoja, vaan kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan.

Yleinen sekä Masters sarjat:

Näistä sarjoista on jätetty haastavimmat toiminnallisen urheilun liikkeet pois, joten tästä syystä sarjoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: muscleup ja käsilläkävely. Kilpailu sopii harrastajalle kuin myös jo lajissa kilpailleelle.

Kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan. Alaikäraja yleiseen sarjaan on 16 vuotta. Masters sarjaan voi osallistua kun täyttää kisaamisvuonna vaaditun alaikärajan 35 vuotta.

YKSILÖKILPAILU 9.6.2024

KILPAILUSARJAT JA OSALLISTUMAKSUT:
Osallistumismaksu kaikkiin yksilösarjoihin 110e. (+2e palvelumaksu)

Elite Naiset / Miehet
Yleinen Naiset / Miehet
Masters 35+ Naiset / Miehet
Masters 40+ Naiset / Miehet
Masters 45+ Naiset / Miehet

Elite sarja:

Tämä sarja on tarkoitettu niille urheilijoille, jotka taitavat toiminnallisen urheilun vaikeammatkin liikkeet, kuten muscle up -liikkeen sekä käsilläkävelyn. Sarjaan ei ole karsintoja, vaan kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan.

Yleinen sekä Masters sarjat:

Näistä sarjoista on jätetty haastavimmat toiminnallisen urheilun liikkeet pois, joten tästä syystä sarjoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: Muscleup ja käsilläkävely. Kilpailu sopii harrastajalle kuin myös jo lajissa kilpailleelle.

Kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan. Alaikäraja Yleiseen sarjaan on 16 vuotta. Masters sarjaan voi osallistua kun täyttää kisaamisvuonna vaaditun alaikärajan.

Yksilökisojen luonne on täysin samanlainen kuin aikaisempina vuosina parikilpailussa. Ainoa ero on että kisataan yksin.


AIKATAULU

Päivittyy lähempänä tapahtumaa.

YLEISÖ

Saapuminen ja esteettömyys

Myyrmäen urheilupuisto (Myyrmäen yleisurheilukenttä) sijaitsee osoitteessa Raappavuorentie 10. Urheilukenttä sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Myyrmäen keskustaa. Paikan päälle pääsee junalla (1,1km Myyrmäen asema.ta) tai bussilla suoraan kentän eteen. Urheilupuiston alueella kulku on esteetön ja alueelta löytyy myös inva-wc.

Parkeeraaminen

Urheilukentän läheisyydessä on runsaasti kiekollisia parkkipaikkoja.

Ruoka ja juoma

 • Legendaarinen ja niin toivottu ”The Curry” saapuu jälleen paikalle. Näitä Massaman curry annoksia et voi missata!
 • Kisakahvio, josta löytyy pientä ja makeaa suolaista, kahvia, jäätelöä, virvokkeita yms.
 • Kentän läheisyydestä löytyy myös Hesburger.

Katsojalipun ostaminen

 • Katsojaliput tulevat myyntiin 5.5. klo. 12.00.
 • Katsojalipun hinta: 1 päivä (la tai su) 20,50 €, 2 päivää (la+su) 31,50 €
 • Lippuja pääset ostamaan pääsivun oikeasta reunasta OSTA LIPPUJA TÄSTÄ -painikkeesta. Liput maksetaan heti verkkopankissa. Maksun jälkeen liput tulevat sinulle sähköpostiin.
 • Alle 14-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi.
 • Urheilijarannekkeella vapaa pääsy katsomoon koko viikonlopun ajan.
 • Parikilpailussa ei ole huoltajille erillisiä lippuja jaossa. Yksilökisaan osallistuva saa tuoda yhden huoltajan veloituksetta. Alueelle pääsee vain katsoja- tai urheilijarannekkeella.
 • Perjantaina vapaa pääsy.

Muuta

Eläimet eivät pääse urheilukentälle. Kilpailuja ei striimata, eli vain paikan päälle tulemalla näet kisat.

Lapset ovat erittäin tervetulleita tapahtumaamme ja alle 14 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi aikuisen seurassa (kts. myös kohta aktiviteetit).

Aktiviteetit
(sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan!)

 • Omatoimi treenialue, sis. vapaita painoja ja ergolaitteita sekä juoksusuora. Treenialueen aukioloajat päivittyvät lähempänä tapahtumaa.
 • Pomppulinna ja korkeushyppypaikka lapsille. HUOM! Vanhemman tulee valvoa lasta, tämä ei ole lapsiparkki. Pomppulinnan aukioloajat päivittyvät lähempänä tapahtumaa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.