6.5.2019

Info

Toiminnallisen harjoittelun pari- ja yksilökilpailu, joka käydään 9-11.6.2023 Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa, yleisurheilukentällä.

PARIKILPAILU 9-10.6

KILPAILUSARJAT JA OSALLISTUMISMAKSUT:
Osallistumismaksu kaikkiin sarjoihin on 150 €/pari.

Elite Naiset (nainen + nainen)
Elite Miehet (mies + mies)
Yleinen Miehet (mies + mies)
Yleinen Naiset (nainen + nainen)
Masters Naiset 35+ (nainen + nainen)
Masters Miehet 35+ (mies + mies)

Elite sarja:

Tämä sarja on tarkoitettu niille urheilijoille, jotka taitavat CrossFitin vaikeammatkin liikkeet, kuten muscle up -liikkeen sekä käsilläkävelyn. Sarjaan ei ole karsintoja, vaan kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan.

Yleinen sekä Masters sarjat:

Näistä sarjoista on jätetty haastavimmat CrossFit liikkeet pois, joten tästä syystä sarjoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: muscleup ja käsilläkävely. Kilpailu sopii harrastajalle kuin myös jo lajissa kilpailleelle.

Kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan. Alaikäraja yleiseen sarjaan on 16 vuotta. Masters sarjaan voi osallistua kun täyttää kisaamisvuonna vaaditun alaikärajan 35 vuotta.

Ilmoittautumislinkit ovat välilehdellä ILMOITTAUTUMINEN ja aktivoituvat 5.3.2023 klo. 12:00.

YKSILÖKILPAILU 11.6

KILPAILUSARJAT JA OSALLISTUMAKSUT:
Osallistumismaksu kaikkiin sarjoihin 90e.


Tytöt alle 20v
Miehet yleinen
Naiset yleinen
Naiset +35
Miehet +40
Naiset +40
Miehet +45
Naiset +45

Junnut, Yleinen sekä Masters sarjat:

Näistä sarjoista on jätetty haastavimmat CrossFit liikkeet pois, joten tästä syystä sarjoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: Muscleup ja käsilläkävely. Kilpailu sopii harrastajalle kuin myös jo lajissa kilpailleelle.

Kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan. Alaikäraja Junnuun & Yleiseen sarjaan on 16 vuotta. Masters sarjaan voi osallistua kun täyttää kisaamisvuonna vaaditun alaikärajan.

Yksilökisojen luonne on täysin samanlainen kuin aikaisempina vuosina parikilpailussa. Ainoa ero on että kisataan yksin.

Ilmoittautuminen yksilökilpailuun alkaa 19.3 klo 20:00. Linkit löydät välilehdeltä: ILMOITTAUTUMINEN.


AIKATAULU

Päivitetään myöhemmin.


URHEILIJALIPUN MYYMINEN ETEENPÄIN

Kisapaikka on vapaasti myytävissä keskiviikkoon 7.6 saakka. Mikäli myyt kisapaikkasi eteenpäin, ilmoita uuden kilpailijaparin tiedot info@summerbattle.com : 

 • Uusien kisaajien nimet
 • 1 Sähköposti
 • Edustettu sali

Tämän jälkeen uusi kilpailijapari lisätään leaderboardille ja lipun myyneen kilpailijaparin tiedot poistetaan listoilta.

YLEISÖ

SAAPUMINEN JA ESTEETTÖMYYS

Myyrmäen urheilupuisto (Myyrmäen yleisurheilukenttä) sijaitsee osoitteessa Raappavuorentie 10. Urheilukenttä sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Myyrmäen keskustaa. Paikan päälle pääsee junalla (1,1km Myyrmäen asema.ta) tai bussilla suoraan kentän eteen. Urheilupuiston alueella kulku on esteetön ja alueelta löytyy myös inva-wc.

PARKEERAAMINEN

Urheilukentän läheisyydessä on runsaasti kiekollisia parkkipaikkoja.

RUOKA JA JUOMA

Ruokapalvelun tarjoajien haku on käynnissä. Haemme ruokarekkaa tmv. kojua myymään tapahtumaamme ruokaa ajalle 10-11.6 (la-su). Kävijöitä tapahtumalla on noin 1000/pvä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: info@summerbattle.com.

LIPPUJEN OSTAMINEN

 • Katsojaliput tulevat myyntiin 7.5 klo. 12.00.
 • Lippujen hinnat: Ennakkoon 18 € /pvä, paikan päältä ostettuna 22 €/pvä. Koko viikonloppu la-su ennakkoon 25 €, paikan päältä ostettuna 30 €.
 • Lippuja pääset ostamaan pääsivun oikeasta reunasta OSTA LIPPUJA TÄSTÄ -painikkeesta. Liput maksetaan heti verkkopankissa. Maksun jälkeen liput tulevat sinulle sähköpostiin.
 • Alle 14-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi.

MUUTA

Eläimet eivät pääse urheilukentälle. Kilpailuja ei striimata, eli vain paikan päälle tulemalla näet kisat. Tapahtuma on avoinna yleisölle vain lauantaina, joka on varsinainen pääpäivä.

Lapset ovat erittäin tervetulleita tapahtumaamme ja alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi aikuisen seurassa (kts. myös kohta aktiviteetit).

 • AKTIVITEETIT
  (sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan!)
 • Omatoimi treenialue, sis. vapaita painoja ja ergolaitteita sekä juoksusuora.
 • Pomppulinna, korkeushyppy ja airtrack lapsille. HUOM! Vanhemman tulee valvoa lasta, tämä ei ole lapsiparkki.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.