6.5.2019

Info

Toiminnallisen harjoittelun kaksipäiväinen parikilpailu, joka käydään 11-12.6.2022 Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa, yleisurheilukentällä.

KILPAILUSARJAT
Yleinen Miehet (mies + mies)
Yleinen Naiset (nainen + nainen)
Masters Naiset (35+, 40+)
Masters Miehet (35+, 40+)

Hinta: 120€/pari

Kisoissa on jätetty haastavimmat CrossFit liikkeet pois, joten tästä syystä kisoissa ei tulla näkemään 100% varmuudella näitä kahta liikettä: muscleup ja käsilläkävely. Kilpailu sopii harrastajalle kuin myös jo lajissa kilpailleelle.

Kaikkiin sarjoihin ei järjestetä karsintoja, vaan kisoihin osallistutaan ilmoittautumalla, nopeimmat saavat kisapaikan. Alaikäraja yleiseen sarjaan on 16 vuotta. Masters ikäluokkiin voi osallistua kun täyttää kisaamisvuonna vaaditun alaikärajan.

Ilmoittautumislinkit ovat välilehdellä ILMOITTAUTUMINEN.


AIKATAULU

LAUANTAI 11.6: 
08:30 Lipunmyynti aukeaa
09:00 Lajit 1, 2 & 3
11:50 TAUKO
12:30 Laji 4
15:15 Laji 5
17:00 Päivä päättyy 

SUNNUNTAI 12.6:
08:30 Lipunmyynti aukeaa
09:00 Laji 6
11:30 TAUKO
12:15 Laji 7
15:45 Laji 8 (Finaali)
16:40 Palkintojen jako
17:00 Tapahtuma päättyy


URHEILIJALIPUN MYYMINEN ETEENPÄIN

Kisapaikka on vapaasti myytävissä perjantaihi 10.6 saakka. Mikäli myyt kisapaikkasi eteenpäin, ilmoita uuden kilpailijaparin tiedot info@summerbattle.com : 

 • Uusien kisaajien nimet
 • 1 Sähköposti
 • Edustettu sali

Tämän jälkeen uusi kilpailijapari lisätään leaderboardille ja lipun myyneen kilpailijaparin tiedot poistetaan listoilta.

YLEISÖ

SAAPUMINEN JA ESTEETTÖMYYS

Myyrmäen urheilupuisto (Myyrmäen yleisurheilukenttä) sijaitsee osoitteessa Raappavuorentie 10. Urheilukenttä sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Myyrmäen keskustaa. Paikan päälle pääsee junalla (1,1km Myyrmäen asema.ta) tai bussilla suoraan kentän eteen. Urheilupuiston alueella kulku on esteetön ja alueelta löytyy myös inva-wc.

PARKEERAAMINEN

Urheilukentän läheisyydessä on runsaasti kiekollisia parkkipaikkoja.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueelta löytyy viime vuosinakin Summer Battlessa suosiota saanut The Curry massaman kana-/kasvisruoat ja jälkiruokaa voikin herkutella söpöllä violetilla jäätelökojulla. Lisäksi Myyrmäen keskustasta (n. 1km) päässä on useita ruokaravintoloita. Alueella on myös kahvio. Ei anniskelua.

LIPPUJEN OSTAMINEN

 • Katsojaliput tulevat myyntiin 14.5 klo. 12.00.
 • Lippujen hinnat: Ennakkoon 15 € / 1 päivä, 20 € / 2 päivää, paikan päältä ostettuna 17 € / 1 päivä, 22 € / 2 päivää.
 • Lippuja pääset ostamaan pääsivun oikeasta reunasta OSTA LIPPUJA TÄSTÄ -painikkeesta. Liput maksetaan heti verkkopankissa. Maksun jälkeen liput tulevat sinulle sähköpostiin.
 • Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io
 • Alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi.

KORONA

Seuraamme aktiivisesti AVI:n määräyksiä ja toimimme tilanteen vaatimalla tavalla. Summer Battle on ulkoilmatapahtuma isolla urheilukentällä, jossa on mahdollisuus pitää turvavälit. Panostamme siivoukseen desinfioimalla usein käytetyt pinnat, kuten ovenkahvat wc- ja pukuhuonetiloissa. Tarjoamme myös käsien desinfiointimahdollisuutta. 

Haluamme muistuttaa, että jos sinulla on minkäänlaisia koronaan viittaavia oireita, ei tapahtumaan saa tulla.

Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan COVID-9:n aiheuttamien rajoitusten vuoksi, palautamme lippujen rahat takaisin (palvelumaksu vähennettynä).

MUUTA

Eläimet eivät pääse urheilukentälle. Kilpailuja ei striimata, eli vain paikan päälle tulemalla näet kisat. Lapset ovat erittäin tervetulleita tapahtumaamme ja alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi aikuisen seurassa (kts. kohta aktiviteetit).

 • AKTIVITEETIT
  (sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan!)
 • Omatoimi treenialue, sis. vapaita painoja ja ergolaitteita sekä juoksusuora
 • Pomppulinna, korkeushyppy ja airtrack lapsille. HUOM! Vanhemman tulee valvoa lasta, tämä ei ole lapsiparkki.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.