13.5.2019

Vapaaehtoiseksi


HAEMME nyt vapaaehtoisia Summer Battle 7.-9.6.2024 kilpailua varten. Tapahtumasta löytyy monipuolisia tehtäviä eri tiimeistä, joita ovat: tuomarointi, roudaus, kahvio sekä lipunmyynti. Lisäksi meillä on yksittäisiä tehtäviä tarjolla sosiaalisen median sisällöntuotantoon, valokuvaukseen, ensiapuvastaavaksi sekä tulospalveluun.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan me perehdytämme jokaiseen tehtävään.

Sinun ei tarvitse sitoutua kaikkiin päiviin, otamme mielellään apua myös esimerkiksi vain yhdeksi päiväksi.

Ajankohdat vapaaehtoisten tarpeelle:
Perjantai: klo 14.30-19.00
Lauantai: klo 8-18.30
Sunnuntai: klo 8-18

 

TIETOA ERI TEHTÄVISTÄ:


Tuomarointi
Tuomarina olet keskeisessä asemassa kilpailun kannalta ja pääset seuraamaan kisoja parhailta paikoilta. Tarjotaksemme
urheilijoille onnistuneen ja tasapuolisen kilpailukokemuksen, on tuomarin
oltava tehtävässään jämäkkä, johdonmukainen ja tasavertainen. Tehtäviisi kuuluu kisalajeihin ja liike standardeihin tutustuminen ennen tapahtuman alkua sekä urheilijoiden tuomarointi kisojen aikana. Aiempi tuomarointikokemus ja lajin liikestandardien hyvä tuntemus on plussaa. Erillistä tuomarointi koulutusta ei kuitenkaan vaadita koska me perehdytämme tehtävään.

Gear
Gear tiimissä pääset seuraamaan kisoja parhailta paikoilta, työskentelemään kisa-areenalla kisojen järjestelyjen parissa ja vastaamaan tiimin kanssa siitä, että jokainen lajissa tarvittava väline on oikealla paikallaan kunkin lajin ja erän alettua. Ollaksesi osa Gear-tiimiä, sinun ei
tarvitse olla Elite tason urheilija, mutta painoja ja välineitä tulee kuitenkin vähän kyetä siirtämään paikasta toiseen, jotta lajit saadaan valmisteltua
ajallaan.

Lipunmyynti
Tiimin jäsenenä vastaat asiakkaiden neuvonnasta sekä lipunmyynnistä
tapahtuma-alueelle. Asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvät kommunikointitaidot ovat eduksesi tässä tehtävässä.

Kahvio
Kahvio on jokaisen tapahtuman sydän ja urheilun seuraaminen on aina
mukavampaa, kun tarjolla on hyvät eväät. Tässä tehtävässä pääset mukavan porukan kanssa pyörittämään kahvilaa ja heittämään huonoa läppää niin tiimille kuin asiakkaille.

 

Vapaaehtoisille tarjoamme:

  • Ilmaisen sisäänpääsyn kisoihin koko viikonlopun ajan.
  • Kisapäivän aikana lämpimän aterian jokaista täyttä päivää kohden sekä kahvia ja pientä evästä koko tapahtuman ajan.
  • Optishake -shakerin, sekä mahdollisuuden nauttia Optishake -juomia veloituksetta koko viikonlopun ajan.
  • Summer Battle goodiebagin sekä alennuksia yhteistyökumppaneille. Tämä etu vain lauantain ja/tai sunnuntain vapaaehtoisille.
  • Summer Battle T-paidan. Tämä etu vain lauantain ja/tai sunnuntain vapaaehtoisille.
  • Voit osallistua ilmaiseksi mihin tahansa Ville Viikingin voimistelukurssille 2024-2025 aikana. Voimistelukurssit ja ajankohdat löydät täältä. Arvo 60 €. Huom. tämä vain 2-3 päivän vapaaehtoisille.
  • Ilmainen kuukausi haluamaasi Team Viikinki -valmennukseen. Arvo 29,90-39,90 €. Huom. tämä vain La ja/tai Su vapaaehtoisille. Tämän edun lunastaaksesi, laita sähköpostilla (ville(at)villeviikinki.fi) tieto, että minkä valmennuksen haluat kokeiluun.
  • Yhteisen hauskan kesäpäivän 10.8 kello 10-11.30 THE PARK HIETSUSSA, joka sisältää treenin Ville Viikingin johdolla. Tämän jälkeen mennään yhdessä syömään Viikingin piikkiin! Treeni on suunniteltu niin että se soveltuu kaiken tasoisille!  Huom. tämä vain 2-3 päivän vapaaehtoisille.  
  • Pelkästään perjantaina osallistuville vapaaehtoisille tarjoamme ilmaisen rannekkeen viikonlopun kisoihin.

Tule siis viettämään hyvällä porukalla huikeat 2,5 päivää, saaden uusia elämyksiä sekä tietenkin uusia tuttavuuksia!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI TÄSTÄ.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen, tulet saamaan järjestelmästä automaattisen vahvistuksen ilmoittatumisesta. Olemme sinuun viimeistään toukokuussa yhteydessä tehtävistä, joihin sinut valitaan.

Otamme jokaisen ilmoittautuneen vapaaehtoisen mukaan, mutta emme voi luvata jokaiselle ensisijaista työtehtävää, etenkin, jos tehtävään ei voida ottaa useampaa (esim. ensiapu, valokuvaaja tms), sen vuoksi on tärkeää valita myös toissijainen tehtävä 🙂

 

Kysymyksiä vapaaehtoisuudesta? Ota yhteyttä meihin summerbattlerekry(at)gmail.com!